Yachtconsult • Crewed Yachts

Jachten huren

Crewed Yachts

Kwaliteit & passie

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Yachtconsult kan u met raad en daad terzijde staan bij de keuze van Crewed Yacht met uitstekende bemanning en een prachtig vaargebied.

De medewerkers bij onze partners en de bemanningen op de jachten zijn ervaren mensen die hun vak verstaan.

In Griekenland werken wij met Grieken die reeds jaren in de toeristische sector werkzaam zijn en ook reeds jaren verzorgen zij bemande cruises.

In Croatia werken we o.a. met Croaten die hun vak verstaan en dat geldt voor alle vaargebieden waar we Luxe Crewed Yachts aanbieden dat we werken met mensen die daar ter plaatse bekend zijn. Bij alle partners waar Yachtconsult mee samen werkt zijn mensen aan het werk die van het water houden, gastvrij en servicegericht ingesteld zijn

De Crew aan boord bepaald voor het grootste deel de sfeer aanboord. Ze moeten aanwezig zijn om uw wensen te kunnen vervullen maar u moet zich vrij voelen, als of u helemaal privé aan boord bent met uw gasten. Navigeren, communiceren, manoeuvreren, maar ook koken en fourageren zijn onmisbare werkzaamheden aan boord. De bemanning voert al die werkzaamheden uit en wil in overleg met u er een optimale cruise van te maken.