Yachtconsult • Crewed Yachts

Jachten huren

Crewed Yachts

Kwaliteit & passie

Voor wie?

Niet iedereen kan in zee met Yachtconsult.
Wij hebben ons toegelegd op de verhuur van exclusieve Luxe Crewed Yachts.

Crewed Yacht Charters met een luxe motor- of zeiljacht zijn niet voor iedereen weggelegd. Deze bemande cruises zijn bestemt voor de vakantiefijnproever die niet alleen comfort, maar ook exclusiviteit op waarde weet te schatten. Een cruise op een exclusief jacht onderscheidt zich van doorsnee jachtcharters door de aanwezigheid van boordpersoneel die er hun vak van hebben gemaakt gasten in de watten te leggen.

Ruwweg kan gesteld worden dat jachten vanaf 60 voet en langer onder de categorie 'bemande schepen' vallen en zich voor exclusieve cruises lenen. Dergelijke jachten varen onder commando van een professionele bemanning en zijn uitgerust met 'alles wat wenselijk is'.
Afhankelijk van de uitvoering kunt u aan boord een vorm van luxe aantreffen die ver boven elk denkbare accommodatie uitstijgt. Gasten verblijven dus op een prive-cruiseschip en de mogelijkheden zijn onbegrensd. Sommige superjachten bieden zelfs plaats aan 80 gasten.

Niet alle superjachten zijn motorjachten want ook voor de zeilliefhebber zijn er bijzonder exclusieve jachten.

Sfeervolle salons zijn smaakvol ingericht en niet alleen de eigenaarsuite is luxe, maar ook overige hutten, niet zelden uitgerust met kingsize bedden, beschikken over droombadkamers. Een beauty lounge, fitnessroom, sauna of zwembad treft men op veel megajachten aan. Ook een kinderspeelkamer of (voor jongeren) een unit die met playstation is uitgerust ziet men op megajachten. Uiteraard behoren moderne audio- , televisieapparatuur en internet in alle hutten tot de standaard. Een discotheek, het is allemaal mogelijk op megajachten.

Aan dek (waar men het meest zal vertoeven) met buitenbar, zonnebedden en terrassen is het leven goddelijk en wanneer men het anker in een blauwe baai laat vallen voor een zwempartij gaan de garages open voor snelle bijboten, waterskies of duikuitrusting.

Surf over onze site om te genieten van de adembenemende jachten die in onze selectie zijn opgenomen.